2011. március 17., csütörtök

Vezeklés (vágy?)

Először is, azoknak, akik még véletlenül erre tévednének, hatalmas bocsánatkéréssel tartozom!! Ronda dolog ilyen sokáig hanyagolni a blogom, szégyellem is magam rendesen. Magyarázatom persze van, de nem hiszem, hogy ez elég lenne. Igazság szerint a suli körüli teendőim eléggé megnyirbálják a szárnyaim. Nem a szabadidő mennyiségével van probléma, inkább az ihlettel és a kedvvel. Nem tudom mostanában a vicces és sziporkázó énemet előcsalogatni (ha egyáltalán volt ilyenem valaha is), így pedig nem akarok senkit a posztjaimmal traktálni. De mivel a világ legjófejebb barátnője megállás nélkül rágja a fülemet, és minden alkalommal követeli az új bejegyzést, hát itt vagyok. És ünnepélyesen megígérem, hogy mostantól állni fogom a sarat, sőt az utóbbi időben még pár új ötletet is kiagyaltam az oldal színesítésére.


Ui.: az időközben becsatlakozott új olvasóimnak pedig üdvözlet, jó, hogy itt vagytok!!!

ezt hallgatom: Florence + the Machine: Cosmic love

7 megjegyzés:

Andrea írta...

Már nagyon hiányoltalak, de nem nyaggatlak :). Örülök, hogy újra itt vagy ;))*

Szanik írta...

Na, akkor ma már érdemes volt felkelnem!:)*

Mónika írta...

Én is hasonlóan gondolom, mint Andiamo. :) Jó, hogy újra írni fogsz nekünk! :)

Szanik írta...

A végén még a fejembe száll ez a sok egósimogatás:), megpróbálom meghálálni a bizalmat!:)*

Nancy írta...

Nagyon vártam ám már én is az új bejegyzést! :)Bár azt is tudom, hogy a suli nagyon ki tudja oltani az ember kedvét. :S De fel a fejjel, 2 és fél hónap és itt a nyár! :)

Szanik írta...

Nancy, köszi!!:)* Ha már itt tartunk, akarom egy ideje kérdezni, hogy ha a blogodra akarok kommentelni, angolul tegyem???:)

Nancy írta...

Ahogy neked könnyebb. ;) Bármilyen nyelven örülök neki :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...