2010. augusztus 7., szombat

Pasztell mámor

Ideje lenne elgondolkodni azon, milyen ruhákat vegyek magamnak a következő évszakra. Igen, komolyan mondom, ezen el kell gondolkodni. Az a fajta vásárló vagyok ugyanis, aki bemegy egy butikba – mostanában inkább turkálóba, mert ott több kincsre lehet akadni – és ha meglát valami szépet, gyorsan leakasztja, s ha jó a méret megveszi. Majd mikor hazaér, eloszlik az új szerzemény okozta sűrű boldogságköd, benéz a szekrényébe, s rádöbben, hogy ez így mind szép és jó, csakhogy új szerzeményt nem tudja mivel párosítani. Nincs hozzáillő nadrágja, sem cipője, még fülbevalója sem. Így új szerzemény a szekrény mélyén landol, és valószínűleg soha többé nem is kerül elő onnan.

És akkor most vallomás következik: sokszor jártam már így. Az egyetlen oka, hogy ezt a kis anekdotát nem egy anonim ruhafüggők gyűlésén mesélem el, az az hogy diákként nincs sok elszórható pénzem. Mondjam azt, hogy szerencsére?:)

Megoldásként egy-két éve úgy döntöttem, a legokosabb, ha listát készítek. Úgyhogy íme, ilyeneket szeretnék az őszre! Szomjazom egy kis nőies lágyságra és vidám színekre. Le a feketével!

 

  




   








Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...