2010. október 8., péntek

Kreatív lettem...vagyok...leszek?

Andiamotól kaptam ezt a csodás díjat. Köszönöm!!! Örülök, hogy szereted olvasni a blogom, a dolog kölcsönönös!;) (Jut eszembe, nem akarsz te is egy személyes-szerű blogot indítani? Én azt is szívesen olvasnám. Eláraszthatnál mindket egy csomó Olaszországról szóló poszttal.:))
Mivel a Buborék még nagyon fiatalka, és kevés olyan blogot ismerek, mint a sajátom, ezért csak 3 embernek adom tovább az 5 helyett a kitüntetést.
Akik szerintem igazán kreatívak, a következők:
Nancy, Jaja és Arany mag.


6 megjegyzés:

Jaja írta...

Jaj nagyon szépen köszönöm. Ez nálam is kölcsönös nagyon szeretem nézni a blogodat! :) Én is ha tovább küldöm csak 4 embernek fogom! Még egyszer Nagyon köszönöm. :)

Andrea írta...

:) A sok olaszos postot - ha minden igaz - megkapod a könyves blogban, mert a várólistán rengeteg itáliai vonatkozású könyv van. Egyébként prego ;).

Aranymag írta...

Most olvasom kedves, Nagyon szépen köszönöm!!
Nekem is nagyon tetszik a te Blogod, és örülök, hogy a könyvek mellett már van külön blog a kis gondolataidnak is. Még egyszer köszönöm, és továbbra is olvasgatlak!
Puszi

Aranymag

Szanik írta...

Szívesen, és köszönöm, hogy ennyi kedvességgel halmoztok el!:)
Andiamo, ok várom!!;)

Nancy írta...

Köszönöm, drága vagy, hogy rám is gondoltál :D Nagyon jól esik :D És te is joggal kaptad meg. Imádom a bejegyzéseidet olvasni, úgyhogy csak így tovább :)

Szanik írta...

Nancy, jesszusom, azt se tudom, hová legyek a büszkeségtől. Esküszöm, életemben nem kaptam még ennyi dicséretet, ami ilyen jól esett volna!!!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...