2010. november 11., csütörtök

Mondd meg neki

Nemrég belebotlottam egy szuper dologba internetföldön. Már nem emlékszem pontosan merre, azonban azóta rendesen is izgat a kérdés, és nem hagyja magát elűzni. A dolog a következő: üzenj a 16 éves önmagadnak, mégis mik azok a dolgok, amiket feltétlenül kerüljön, vagy felejtsen el. Vagy éppen mi az, amit még csak véletlenül se hagyjon ki.
Tudjátok, mikor visszagondolok a tini éveimre, az első, ami eszembe jut, hogy a világ minden kincséért –és vehetitek szó szerint- sem lennék újra tizenhat. Tizennyolc vagy tizenkilenc már inkább (bár még nem vagyok abban a korban, mikor a múltba vágyódnék), mert akkora már elmúltak azok a bizonyos serdülő zűrök, de tizenhat… nincs az az Isten. S ha már itt tartunk, jó néven vettem volna, ha akkoriban az idősebb énem elém áll, és megmondja, mit tegyek.

1. Ne foglalkozz annyit a fölösleges kilókkal, mire felnősz, maguktól is eltűnnek. Esküszöm.:)
2. Nem éri meg, ismétlem, NEM éri meg hónapokig búslakodni valaki olyan miatt, aki ennyire semmibe veszi más emberek érzéseit! És főleg ne hidd, hogy ez a szerelem!!!
3. Ne parázz annyit a matek miatt. Amint meg lesz az érettségi (mert sikerül, ne aggódj) örökre elfelejtheted még azt is, hogy valaha létezett ilyen tantárgy.
4. Szórakozz már kicsit többet! Később úgysem a bulizás lesz a fontos, meg kedved sem lesz hangos szórakozó helyekre járni. Most van itt az ideje!
5. Randizz többet! Randizz többet! Randizz többet! Ezen nincs mit magyarázni. :D

Most hogy fény derült a múltamra, kíváncsi vagyok, Ti mit üzennétek a 16 éves éneteknek??

 
ezt hallgatom: Young love- Close your eyes

3 megjegyzés:

Stick írta...

Ez érdekes!
Én simán lennék újra 16. Leírnám egy cetlire, hogy mit csináljak máshogy és azzal a kezemben aludnék el. Másnap, mikor felébrednék pedig újra 16 lennék, újra a régi szobámban ébrednék, újra középsulis lennék, ismét napi program lenne a lázadás és anyámmal való veszekedés újra életerős lennék. Frankó lenne.
Hogy milyen tanácsokat adnék magamnak? Hmm...
-Ne csak hétvégén bulizz, örülj neki, hogy még nem köszöntött be a szar időszakod!
-Ne legyen lelkiismeret furdalásod a kápszer miatt, úgyis előbb utóbb ráunsz és nem szoksz rá!
-Ne baszd át azt a szerencsétlen csajt mert utána nagyon fájni fog!
-Tanulj többet és jelentkezz főiskolára, a vendéglátást pedig került el messziről!
-Felejtsd el azokat, akikről azt hiszed, hogy az igazi barátaid mert nem azok! Nem lógj velük egyáltalán, elpazarolt idő.
Hirtelen ennyi jut eszembe.
Utólagos engedelmeddel pedig hű követőd leszek, mert érdekesek a gondolataid.
Üdv.
Heaven

Szanik írta...

Szia Heaven!
Szuper, hogy neked is tetszik ez a játék. Most így a válaszaid után rettentően unalmas tinédzser lehettem, de tetszenek az ötleteid!:)
üdv
Szanik

Stick írta...

Múltkor pont azt álmodtam, hogy újra 14 éves vagyok! Fantasztikus álom volt!
Ezt most muszáj volt itt közölnöm :)
Üdv
H.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...